Siva
banner2-1[1] Karusell_1_vitikka-bryggen_

Nytt digitalbyrå i næringshagen - Open Concept AS

Vi ønsker Daniel Arnrup-Øien og Open Concept AS velkommen som medlem i Nordkappregionen Næringshage fra 2018. Foretaket ble etablert som samvirkeforetak i Kjøllefjord i 2010 og ble omdannet til AS i 2017.

Daniel A. Øien er daglig leder, utvikler og designer i firmaet. Han har over 20 års erfaring med webutvikling, design og digital markedsføring for både offentlig og privat virksomhet.

- Våre hovedprodukter på den tekniske siden er plattformer for nettpublisering og e-handel med open source-programvare i bunn, sier Øien. Vi setter sammen stabile nettsideløsninger med lave driftskostnader og er totalleverandør helt fra idéfase og design til drift og vedlikehold.

Øien forteller at virksomheten har kompetanse på grafisk design og leverer reklamer, animasjoner og komplette grafiske profiler for trykk og digitale medier.

- Våre kunder er primært små til mellomstore virksomheter som ofte har behov for støtte under hele prosessen med design, markedsføring og nettsider.

Øien sier han er stolt over å kunne levere totalløsninger med høy kvalitet til lav totalkostnad over levetid.

- Vi har internasjonale, nasjonale og lokale kunder og har opparbeidet et renommé for solide leveranser. Nesten alle kunder hittil har kommet via anbefaling fra andre kunder, men vi vil fra 2018 satse mer på markedsføring og branding av digitalbyrået.

Open Concept har en netthandelsplattform under utvikling, der målet er å levere nettbutikker og nettsideløsninger på abonnementsbasis.

- Vi har brukt mye tid på å velge ut og tilpasse den riktige programvaren blant det sammensurium av teknologier som nå er tilgjengelige. Utfordringen er å levere løsninger som er fleksible, raske, sikre og brukervennlige – de fleste produkter klarer bare å levere på noen av områdene.

Øien mener at det finnes stort potensiale for tjenestene i Finnmark og nordområdene.

- Open Concept står for en ganske unik kombinasjon av kunstnerisk, språklig og teknisk kompetanse underbygget av bransjeforståelse i nord. Vi har blant annet deltatt i etableringen av fiskeriavisen Kyst og Fjord og levert annonser for marine bedrifter.

For å finne ut mer om Open Concept er det bare å besøke nettsiden https://openconcept.no eller ringe 78 40 30 70.