Programmet er klart, og det blir minst like bra og inspirerende som tidligere! Se programmet og praktisk informasjon under (klikk på bildene for fullversjon). Tradisjon tro legger vi opp til faglig påfyll, nettverksbygging selvsagt høyklasses bevertning og underholdning! 

I år som i fjor har vi invitert den anerkjente kokken Leopold Prytz Roze til å servere en kortreist smaksmeny av delikate fiskeretter. Leopold har over 10 års erfaring fra toppsjiktet innen Michelin restauranter, og vi kan garantere en utsøkt smaksopplevelse! 

Ikke bare byr vi på en utsøkte matopplevelser, underholdningen vil også være en høydare i år! Vi har nemlig invitert Malin Arntsen, som med masse humor og selvironi vil underholde oss mellom rettene. Ordtaket «ingenting er umulig, det umulige tar bare litt lengre tid» har blitt et livsmotto for Malin. Vi har bare en ting å si: GLED DERE!

Etter middagen beveger vi oss til Perleporten Kulturhus for jazzkonsert med Oslo Swingers. Tradisjon tro kan vi garantere god nettverksbygging og høy trivselsfaktor! 

Husk å melde deg på tidlig for å sikre deg din plass! 

Og du? I år inviterer vi også til Fokus Fisk, dagen i forkant av Fisk, olje & jazz.
Se mer info her.