Nytt selskap overtar lokalene til Vilt & Vakkert! Satser på kongekrabbe og fisk!
Ole Håvard Olsen, Trine Furnes, Håkon og Toini Karlsen står bak den nye etableringen. Planen er å være i full drift fra i begynnelsen av mai måned. De skal tilby lokalbefolkningen og turistene en unik matopplevelse basert på lokale råvarer, med kongekrabben i fokus. I tillegg vil det også bli mulig å få andre retter. Her blir det småretter, tapas, smørbrød og kaker for de som ønsker lett bevertning. De vil legge vekt på å skape en koselig og maritim atmosfære. De vil også ha levende krabber i akvarium slik at gjestene både kan betrakte krabben levende, og oppleve å få spise krabben helt fersk. Det er Trine Furnes som er ansatt som daglig leder. Håkon og Toini Karlsen etablerte i løpet av 2013 en tilsvarende krabberestaurant i Levi i Finland. De tar nå konseptet "hjem" og vil være viktige bidragsytere med sine erfaringer fra Finland.