Elektro Team har vunnet to anbud hos byggherre Avinor med å bytte ut og forsterke innflygningslys på flere rullebaner i Nord Norge. Med seg på oppdraget har de underleverandør Løvland Maskin & Transport AS som skal utføre det tilhørende anleggsarbeidet. Elektro Team er svært fornøyd med å ha vunnet anbudet med en underleverandør fra samme kommune. 

«Vi blir å reise som et tivoli mellom plassene» sier daglig leder i Elektro Team, Trond Ingemann. Fordelen med å samarbeide med lokale leverandører er at man har gode relasjoner, og kommunikasjonen flyter derav også bedre. Dessuten vil det være både kompetanse- og relasjonsbyggende for begge selskaper, og vi høster dermed erfaring til framtidige prosjekter, legger Ingemann til. 

Det ene anbudet gjelder Honningsvåg og Vadsø lufthavn, og det andre gjelder Stokkmarknes og Røst lufthavn. I begge anbud skal det skiftes innflygningslys fra PLASI til APAPI. 

Elektro Team er Miljøfyrtårn sertifisert, noe som har forenklet anbudsprosessen betydelig når det gjelder krav til dokumentasjon. Selskapet har i ettertid av sertifiseringen blitt mer bevisst og handlekraftig i arbeidshverdagen, noe som også gjenspeiles på lønnsomheten. I tillegg er selskapet en av fire bedrifter i Norge som leverer innenfor nisjemarkedet banebelysning. Dette viser at næringslivet i Nordkapp kommune er konkurransedyktige og har betydelige ressurser på nasjonalt nivå. 

Sammen skal det lokale «drømmelaget», som vil bestå av to ansatte fra Elektro Team og to fra Løvland Maskin & Transport, starte arbeidet i Honningsvåg i begynnelsen av august og overlevere på Røst rundt 20. september. 

«Det skal gå fort og gæli, og vi gleder oss til å levere sammen» avslutter Ingemann. 

Vi gratulerer Elektro Team med anbudskonkurransen og Løvland Maskin & Transport som underleverandør.