Mandag 19.juni inviterte Nordkappregionen Næringshage til en tur på Tamsøya. Med RIB-båt fraktet Olaf oss fra Repvåg til den vakre øya, hvor Anne ønsket oss hjertelig velkommen med en smakfull matopplevelse. Samtidig fikk vi et innblikk i Tamsøyas rike historie og betydning for regionen. Det ble også presentert spennende utviklingsplaner for øya, samt en omvisning i den sjarmerende bebyggelsen. 

Midt i Porsangerfjorden i Finnmark ligger Tamsøya, en perle kjent for sitt multebær. Øya byr imidlertid på mye mer enn bare bærsanking. Her får du oppleve en unik kombinasjon av naturopplevelser, innholdsrike vandreturer og trivelige måltider i en vakker og avslappende setting. Tamsøya er eid av Olaf og Fredrik Bull, og er fredet på grunn av fuglelivet og multeforekomsten på øya. 

Det finnes en rekke unike opplevelser å oppdage på Tamsøya. Multebærplukking er som nevnt en populær aktivitet, som du fint kan kombinere med både vandreturer og naturopplevelser. Tamsøymultene er kjent for sin gode kvalitet, størrelse og smak. En annen spennende opplevelse er fjæraturen fra hytte til hytte, hvor man kan utforske øyas kystlinje og oppdage skjulte perler underveis. For eventyrlystne sjeler kan en RIB-tur til Sværholthalvøta være midt i blinken. Denne turen gir deg en adrenalinfylt opplevelse samtidig som du får utforske den ville naturen. 

Tamsøya er en perfekt destinasjon enten du planlegger en tur med vennegjengen, kollegaer eller familien. Øya er også et ideelt reisemål for bedriftsturer, hvor man kan kombinere enestående naturopplevelser med teambuilding utenom det vanlige. 

Mer informasjon her