Kurset gir også et godt grunnlag for de som ønsker å ta regnskaputdanning på høyere nivå .

Målgruppe

De som ønsker en innføring i posteringsregler og regnskapsprinsipper for å kunne føre et enkelt regnskap med avslutning.

Forkunnskaper:

Ingen

Innhold:

Kurset tar for seg de generelle regnskapsprinsipper og regler for bokføring. Du lærer å føre vanlige kostnader og inntekter, lønn og personalkostnåder, inn og utgående faktura og reskontro, samt mva-åvslutning. Du lærer videre enkel avslutning  både for enkeltpersonsforetak og aksjeselskap, samt føring av skattekostnad.

I kurset inngår også enkel kalkulasjon og nøkkeltallsvurdering.

Deltakere kan delta via egen PC hjemmefra, eller fra Nordkappregionen Næringshages konferanserom i lag med andre kursdeltakere. Gjeldende smitteregler følges.
Ta kontakt med prosjektleder Christine Gamst Vitikka om du har spørsmål om kurset, eller om du ønsker å legge av plass på konferanserommet. 
Ved påmelding; husk å velg studiested Nordkappregionen Næringshage. 

Påmelding her

 

Undervisning og gjennomføring:

Undervisningen skjer via videokonferanse, der studentene og læreren er online hele tiden og kommuniserer med hverandre.

I tillegg til ren undervisning skal deltakerne gjennomgå videoer(utenom undervisningstid) som en del av opplæring og som er viktig for å følge progresjonen.

I kurset vil vi bruke Visma e-accounting aktivt. Kursdeltakerne får tilgang til sin egen versjon av Visma e-accounting så lenge kurset varer og får dermed opplæring også i bruk av dette regnskapsprogrammet. Skulle du ønske å benytte annen programvare som du abonnerer på selv, vil dette også være mulig.

 

Kursholder Terje Sodoma Waag

Mesteparten av formalutdanningen er gjort ved Norges Arktiske Universitet UiT Narvik og foruten en periode i båtbyggerindustrien nord i Trøndelag har jeg hatt all min arbeidserfaring i Ofoten og Sør-Troms. Her kjenner jeg næringslivet godt. 28 år i arbeidslivet, 261 studiepoeng, 1,5 fagbrev, fullført allmennfaglig vgs., 3 – 5 IT sertifiseringer og 10 års drift av egen dataserver. 

 

Praktisk informasjon

Kurset gjennomføres digitalt via videokonferanse. Du deltar fra egen pc. Gjerne med ekstra skjerm
P.s.: Du må likevel huske å velge ditt nærmeste utdanningssenter ved påmelding
Oppkobling bør skje senest 15 minutter før kursstart
Oppkoblingsinformasjon mottas i bekreftelsesmail ved påmelding. Beklageligvis kan denne havne i søppelposten hos noen, så sjekk der hvis ikke mottatt
Når du er oppkoblet: Husk å mute din mikrofon når du ikke snakker selv
Har du problemer med oppkobling/teknisk support, kan du ringe Easymeeting på telefon 4000 4887

 Med forbehold om nok påmeldte for å kunne gjennomføre

 PÅMELDING