Programmet for Næringslivsdagene er klart og ønsker du plass på en eller flere av konferansedagene må du melde deg på nå. Påmeldingsskjema finner du nedenfor og i slutten av artikkelen.

TIL PÅMELDING

Reiselivstema

Første dag skal vi være på nydelige Sarnes, som gjester i Destinasjon 71 grader Nords nye storstue - lavvoene. Kjenner vi dem rett har de fyrt opp i peisen og stemningen er deretter.
Tirsdag vil altså foregå i reiselivets tegn, og du får høre fire innlegg fra folk i reiselivsbransjen. Først ut er Visit Nordkapp, og de skal fortelle om deres pågående prosjekt, "Merket for bærekraftig reisemål".  Visit Svalbard skal fortelle om hvordan de kom seg opp av "kneika", og North Cape Tours forteller om annerledesåret 2021, og Destinasjon 71 grader Nord selv skal fortelle litt om hvordan det har vært å omstille seg da pandemien var et faktum.
Ettermiddagen avsluttes med middag i lavvoen, der skal kokken servere ovnsbakt laksefilet med selelrirotpuré, gulrøtter, asparges og hollandaise.

Fra reiseliv til sjø og fiskerinæring

Dag to blir det litt andre temaer og ny lokasjon for seminaret. Da flytter vi oss fra reiselivstemaet på Sarnes til fiskeri og havbruksnæringa. Det skal vi få høre om midt i sentrum, på kaia i en av de gamle servicekaiene. Det er selvsagt SNOY vi snakker om.

I disse maritime omgivelser skal blant annet OFS Nordkapp fortelle om status for deres landbaserte oppdrettsprosjekt, du får høre litt om oppskalering av RAS til matfiskproduksjon og hvordan fiskeri og havbruk kan bli hybrid på 1-2-3.  Avsluttningsvis får vi høre Jens Harald Jenssen fra Serit ElTele fortelle at med det grønne skiftet følger også digitalisering. Også onsdag kveld avslutter vi med en god middag, og da blir det selvsagt fisk på menyen, men kanskje i ny form for de fleste -hvit Bacalao! Vi gleder oss!

Hvordan ser fremtiden ut

- og hvordan legge strategier i stadig skiftende omgivelser?

Tredje og siste dag flytter vi oss til gode gamle Corner. Her har vi leid inn to meget interessante forelesere, hvor Dietz skal snakke litt om forholdet mellom uforutsigbar framtid og strategiplanlegging.

I en verden som blir mer og mer digital må man også forstå hvordan dette påvirker vår hverdag. Politiet kommer for å snakke om ny teknologi og hvordan man forholder seg til for eksempel russiske og kinesiske interessenter. - Og hva med oppkjøp og investeringer i vår region? Spennende tema som vi gleder oss å få innsikt i!

Når hodet er fullt av gamle tanker. Hva gjør man da? - Dette skal avslutningsvis gründer, innovasjonsprofessor, forfatter, historiker og kunstner Sjur Dagestad snakke om. Vi håper du vil bli inspirert, og det av en innovasjonsekspert med en frisk tilnærming til faget!

Siste kveld avsluttes med helstekt ytrefilet av okse, friske grønnsaker, ovnsstekte poteter og rødvinssaus.

Vi håper at du finner noe som er interessant for deg i programmet, og da gjenstår det bare å ønske velkommen til spennende konferanseuke!

Påmelding kan sendes inn i skjema nedenfor.
 

 

 

 

 

Programmet: