Vi har gleden av å invitere deg til Treffpunkt Reiseliv, som finner sted i Honningsvåg 8.-9. oktober. Etter fjorårets suksess gjentar vi arrangementet, og samler reiselivsnæringen til en inspirerende møteplass. Enten du er ny i bransjen eller allerede etablert, vil du få muligheten til å bygge nettverk, hente inspirasjon og få faglig påfyll.

Årets konferanse har fokus på reiseliv hele året og mat som opplevelse, med et spennende program som kombinerer innsikt fra bransjen, nettverksbygging, og smakfulle kulinariske opplevelser. 

Programoversikt

Dag 1: Reiseliv hele året

Dagen starter med temaet "Framtidens cruiseopplevelser i Finnmark", etterfulgt av spennende presentasjoner fra aktører som jobber med å utvikle helårs reiseliv i regionen. Formiddagen fortsetter med diskusjoner om om "the reason to go", og vi avslutter dagen med inspirasjonsforedraget "Skapelsesprosessen" med selveste Pål Medhus.

Kveld: En smak av Finnmark
På kvelden tar vi buss til Nordkapp, der vi starter med mingling og «en smak av lokalbrygg», før vi fortsetter kvelden og nyter en festmiddag, signert av kokken Eirik Bæivi. Vi kårer også "Årets reiselivsbedrift i Finnmark"! 

Dag 2: Mat og prat
På dag 2 skifter vi fokus til "Mat som opplevelse", hvor noen av de mest spennende aktørene innen mat- og reiselivsbransjen vil dele sine historier om hvordan de har brukt lokal mat til å skape uforglemmelige opplevelser for besøkende. Fra arktiske smaker til innovative matopplevelser, her blir det inspirasjon å hente for alle! Vi avslutter dagen med en spennende diskusjon om et svært aktuelt tema: rekruttering til reiselivsnæringen – hvordan kan vi gjøre reiselivet til en attraktiv karrierevei for neste generasjon?

Påmelding 
Deltakerpris: 1300 kr, som inkluderer konferansedeltakelse, lunsj begge dager, transport til Nordkapp og 4 retters festmiddag. Påmeldingen er bindende og har frist 1. oktober.

Kombiner gjerne konferansen med kurs i opplevelsesdesign med Pål Medhus, i regi av Innovasjon Norge. Kursets første samling er i Honningsvåg 7. og 8. oktober. Les mer og meld deg på her. 

Vi ser frem til å samle reiselivet i Finnmark for to dager med inspirasjon, inkludering og faglig påfyll. Dette blir både lærerikt og artig, så vi håper du vil være med!