Hovedtemaene for seminaret er fiskeri, olje og gass, energiomstilling, samt sikkerhet og beredskap. Nytt av året er tema innen fiskeri, og vår nye samarbeidspartner Fiskarlaget Nord.
I anledningen får vi også storfint besøk fra Stortinget, som vil bidra med innsikt om dagens situasjon, og et framtidsblikk om mulighetene som ligger i vår region.
Fra Stortinget vil du møte: Leder ved Energi og Miljøkomiteen, Marianne Sivertsen Næss, Nærings- og fiskeridepartementet, statssekretær, Kristina Hansen, og Olje- og energidepartementet. Av nærings- og offentlige aktører vil du høre fra: Equinor, Vår Energi, Aker BP, Arctic Energy Partners, Seacloud As, 2Marine As, Fiskarlaget Nord, Fiskeridirektoratet, samt Nordkapp kompetanse og sikkerhetssenter.
Dagen avsluttes i hyggelig samvær med festmiddag på Corner Spiseri. Vi har invitert den anerkjente kokken Leopold Prytz Roze til å servere en kortreist smaksmeny av delikate fiskeretter. Leopold har over 10 års erfaring fra toppsjiktet innen Michelin restauranter, og vi kan garantere en utsøkt smaksopplevelse! Etter middagen beveger vi oss til Perleporten Kulturhus for musikk og sosialisering.

 

TIL PÅMELDING


Meld deg på tidlig for å sikre deg plass.
Medlemspris: 1500kr
Ikke-medlemspris: 1700kr
Vi har reservert rom på Scandic Hotell Bryggen til våre tilreisende. I påmeldingsskjemaet kan du velge å booke overnatting (dekkes av den enkelte).
Hjertelig velkommen til faglig påfyll, nettverksbygging, god mat og underholdning.

 


 

Program. Fisk, olje og jazz (Plakat (stående)) av Marianne